Reserveren

Onze gasten een overgetelijke vakantie bezorgen, dat is waar wij ons 100% voor inzetten.

Bij aankomst staat de koffie voor u klaar. Dat is het begin van een onvergetelijke vakantie op Ameland. Uw verblijf in De Suudwester, Piggelmee of Ilsebil is echt vakantie. U kunt er lekker relaxen of er actief op uit. Er is vermaak en ontspanning in overvloed. U wordt ontvangen door Bennie Dam en Dorine Dam-Dijkstra. Zij heeft een verpleegkundige achtergrond. Groepshotel Suudwester biedt u een fijn vakantieoord in aangename eilandsfeer. We hebben er plezier in het onze gasten naar de zin te maken. Voor een aangepaste groepsvakantie op maat bent van harte welkom!

Waarom Suudwester?

Lekker slapen en heerlijk eten, voor iedereen altijd gastvrij. Dat is Groepshotel Suudwester.                                                                                                    De maaltijden worden vers, ambachtelijk en met veel passie door Bennie bereid, waarbij er rekening wordt gehouden met diëten.                              De accommodaties zijn zeer goed aangepast. Naast de hulpmiddelen die hier voorhanden zijn, zijn er via het hulpmiddelencentrum extra  hulpmiddelen te huur. 

Toen en nu

Inmiddels wonen en werken wij 25 jaar op Ameland. Onze kinderen zijn hier opgegroeid, en we hebben al vele (terugkerende) gasten mogen ontvangen. Het was en is een combinatie die ons erg goed bevalt. Ons groepshotel is in al die jaren niet gegroeid in omvang, maar wel in kwaliteit voor de gasten. En dat is wat wij belangrijk vinden.

Twee van onze drie kinderen wonen nog steeds op het eiland. Ameland is heerlijk rustig, maar er gebeurt hier veel en er is van alles te doen.

Beschikbaarheid

Prijzen

Huurprijs € 290,00 per nacht bij minimaal 3 nachten max. 9 personen

Halfpension (optioneel) Huurprijs + € 26,00 p.p.p.n.
Volpension (optioneel) Huurprijs + € 35,00 p.p.p.n.

Beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen bij boekingen van minimaal drie nachten.
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n. Borg: € 115,00 Eindreiniging: € 75,00

Beschikbaarheid

Prijzen

Huurprijs € 450,00 per nacht bij minimaal 3 nachten max. 16 personen

Halfpension                     Huurprijs + € 26,00 p.p.p.n.
Volpension (optioneel) Huurprijs + € 35,00 p.p.p.n.

Beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen bij boekingen van minimaal drie nachten. Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n. Borg: € 230,00 Eindreiniging: € 120,00