background-1

De ‘SUUDWESTER’ is een aangepast groepsverblijf op Ameland. Het is geschikt voor 10-16 personen, maar in combinatie met de aangepaste vakantiewoning "Piggelmee" en/of "Ilsebil" (niet aangepast) voor max. 27 personen. De recreatiezaal heeft gezellige zithoeken, een serre, een kleine bar en is voorzien van kleuren-tv, stereo, dvd-speler met een home-cinema en regelbare sfeerverlichting. De serre biedt uitzicht op de duinen. In de Suudwester zijn 6 aangepaste slaapkamers. Ondersteuning in de zorg en/of verpleging is mogelijk.

Goed aangepast, zelfs met hoog/laag bad en hydromassage.
Voorzieningen voor mensen met een handicap die aandacht verdienen zijn o.a.  

  • de Arjo Maximove tillift,
  • de plateaulift,
  • het Arjo hoog/laag bad met badlift en hydromassage
  • de Arjo Carendo electrische douchestoel
  • de alarm-indicatie-installatie
  • de verschillende hoog/laag bedden.
  • onrusthekken zijn aanwezig en passen op alle bedden.
  • douche-stoel/po-stoel
  • aangepast sanitair

Gebruik van overige hulpmiddelen en ondersteuning in de zorg en/of verpleging is op aanvraag mogelijk. Wilt u graag advies, meer informatie of heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Uitgebreide vakantieservice, of toch liever zelfverzorging?
Het verblijf in groepsaccommodatie Suudwester vindt plaats op basis van half- of volpension met hotelservice. D.w.z. dat ook voor de handdoeken, het bedlinnen en het schoonmaken wordt gezorgd.  De heerlijke maaltijden zijn gevarieerd en worden met veel zorg vers en ambachtelijk bereid, rekening houdend met uw wensen en/of diėten. De koffie en thee is inbegrepen en kan zelf worden gezet. Achter de Suudwester ligt een zonneweide en een gezellig terras.

Leuke activiteiten
Er kan veel op Ameland!! Desgewenst organiseren wij boottochten, huifkartochten, barbecueparty’s en vele andere activiteiten, welke uw vakantie op Ameland echt bijzonder maken. Deze activiteiten zijn ook geschikt voor mensen in een rolstoel. De omgeving is erg rolstoel vriendelijk. Er is weinig verkeer en u kunt met de rolstoel op het strand komen. De afstand naar het strand is +/- 800 meter. Op Ameland zijn verschillende (strand)rolstoelen waar gasten kostenloos gebruik van kunnen maken.  U viert vakantie, wij zorgen voor de rest.