Reserveren

Piggelmee een aangepast vakantiewoning op Ameland.

Het is geschikt voor 9 personen, maar in combinatie samen met Ilsebil goed voor 13 pers. De benedenverdieping is aangepast voor mensen met een beperking, minder validen en senioren. Beneden vindt u een 2-persoons slaapkamer en een 3-persoons slaapkamer, een douche/toiletruimte met een douchebrancard en een ruime gezellige kamer/keuken. De keuken is voorzien van een 5-pits kooktoestel op gas, een afwasmachine, een oven/magnetron, een grote koelkast en een vrieskast. Boven zijn twee 2-persoons slaapkamers en een douche/toiletruimte. In Piggelmee zijn in totaal 4 slaapkamers. Ondersteuning in de zorg en/of verpleging is mogelijk.

Aangepaste voorzieningen

  • de Arjo Maximove tillift,
  • de hoog/laag douche-brancard,
  • de brede deuren en vlakke vloeren,
  • de alarm-indicatie-installatie
  • de verschillende hoog/laag bedden.
  • onrusthekken zijn aanwezig en passen op alle bedden,
  • douche-stoel/ po-stoel.

Gebruik van overige hulpmiddelen of ondersteuning in de zorg en/of verpleging is op aanvaag mogelijk. Wilt u graag advies, meer informatie of heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Boek nu vakantiewoning Piggelmee!

Uitgebreide vakantieservice, of toch liever zelfverzorging?

Het verblijf in Piggelmee vindt plaats op basis van zelfverzorging, of op basis van half- of volpension met hotelservice, d.w.z. ook voor de handdoeken, het bedlinnen en het schoonmaken wordt gezorgd. De heerlijke gevarieerde maaltijden worden met veel zorg vers en ambachtelijk bereid. U kunt uw wensen en/of diëten aangeven. De koffie en thee is inbegrepen en kan zelf worden gezet. Achter de Piggelmee ligt een zonneweide en een gezellig terras. Een grote weber barbecue is aanwezig

Leuke activiteiten

Er kan veel op Ameland. Vanuit groepshotel Suudwester kunt u deelnemen aan huifkar- of boottochten, of een gezellige barbecueparty. Informeer eens naar de vele andere activiteiten die wij voor u kunnen organiseren. De meeste activiteiten zijn ook geschikt voor rolstoelers. Ook de omgeving is erg rolstoelvriendelijk. Er is weinig verkeer, en u kunt met de rolstoel op het strand komen.  De afstand naar het strand is +/- 800 meter. Op Ameland zijn verschillende (strand)rolstoelen waar gasten kostenloos gebruik van kunnen maken. U viert vakantie, wij zorgen voor de rest.

Beschikbaarheid

Prijzen

Huurprijs € 290,00 per nacht bij minimaal 3 nachten max. 9 personen

Halfpension (optioneel) Huurprijs + € 26,00 p.p.p.n.
Volpension (optioneel) Huurprijs + € 35,00 p.p.p.n.

Beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen bij boekingen van minimaal drie nachten.
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n. Borg: € 115,00 Eindreiniging: € 75,00

Beschikbaarheid

Prijzen

Huurprijs € 490,00 per nacht bij minimaal 3 nachten max. 16 personen

Halfpension                     Huurprijs + € 26,00 p.p.p.n.
Volpension (optioneel) Huurprijs + € 35,00 p.p.p.n.

Beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen bij boekingen van minimaal drie nachten. Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n. Borg: € 230,00 Eindreiniging: € 140,00